Уебдизайн и изработка на уебсайтове

Разработки на компоненти за Уебсайт

Razrabotki-na-websaitove-temi

Разработка на теми за уебсайтове.

При хилядите разработени теми за уебсайт защо бихте имали нужда от разработка на собствена тема? Ето няколко отговора на този въпрос:

  • Получената тема отговаря съвсем точно на създаден предварително дизайн, което прави сайта Ви уникален, а не приличащ на още десетки сайтове с подобен предмет на дейност. Това е изключително важно при бранд-билдинга.
  • На всеки етап от създаването на Вашата тема следим за оптимизацията на скоростта на сайта. За нас производителността, която ще получите е от изключително значение, защото това е важен фактор за SEO-оптимизацията и вашето класиране в резултатите на търсещите машини.
  • Въпреки, че пазара прелива от неособено скъпи теми има случаи, когато нито една от тях не отговаря на изискванията. Подобна е ситуацията в която на един сайт трябва да се представят няколко бизнеса или обекта. Подобни ситуации изискват създаване на тема по нулата.

Програмиране на интерактивни форми.

Доказано е, че потребител, който има възможност да комуникира със сайта Ви, а не само да го разглежда гледа с повече доверие на неговото съдържание и е по-склонен да се довери на компанията стояща зад уебсайта. Така стъпка по стъпка елетронната комуникация може да го доведе до момента на покупка или бизнес контакт. И тук не говорим само за стандартни и широко използвани форми за контакт. Самият Вие можете да си отговорите на въпроса на каква уебстраница бихте се доверили повече - на такава, представяща продукта в текст и снимка или на такава допълнена с форма, в която можете да изчислите цената на даден продукт в различните му вариации, цветове, дизайни и т.н. С помощтта на JavaScript и AJAX технологии потребителите имат възможността да получат по-точна инфорация за продуктите или услугите, които предлагате. И нещо, което не е маловажно - времето прекарано в разглеждане на дадена уебстраница е важен фактор за SEO - оптимизация и може да класира страницата по-напред в резултатите от търсенето.

Interaktivni-formi-za-websaitove
Програмиране на интерфейс

Визуални компоненти

Въпреки, че на пазара се прадлагат много плъгини, разширяващи външния вид на сайта Ви, можем да Ви предложим разработката на нови модерни визуални компоненти, отговарящи максимално на изискванията за един модерен и добре изглеждащ външен вид на Вашия сайт.

гр. София,
ул. Софроний Врачански 36
0898 455 092
02 831 00 54
ask@webdesign-123.com
office@sofiaprint.com
Webdesign-123.com, 2020
closemap-markerbarscaret-downenvelopecopyrightvolume-control-phone