Уебдизайн и изработка на уебсайтове

Коректност

Основен наш капитал е Вашето доверие!

В тази страница няма да намерите общи безполезни приказки за това колко коректни ще бъдем при изработката на Вашия уеб сайт. Напротив, ще се постараем да бъдем изключително конкретни, за да можете да бъдете запознати какво всъщност ще получите.

На първо място ще посочим платформите на които ще изградим сайта Ви - Drupal или WordPress. Двете имат предимства и недостатъци една спрямо друга и конкретният избор се пада според Вашите изисквания като възложител.

На второ място ще посочим какви етапи включва самата разработка. Откровено ще Ви кажем, че добрият резултат ще се получи само с Вашето активно съдействие.

На следваща позиция стои въпросът за техническата страна и технологията за изграждане на Вашия сайт. Това е от голямо значение за неговото бъдещо администриране. За целта ще Ви изложим основните начини - ръчно написване на кода от нулата или пък изграждане с помощта на т.нар. пейдж или сайт билдъри, ще Ви обясним предимствата и недостатъците им и ще дадем нашето предложение спрямо конкретната ситуация.

Не на последно място ще посочим ясно какви бъдещи плащания може да се налагат от Ваша страна, за да поддържате сайта си в добро състояние.

Всички заплатени и използвани за израждането на сайта Ви модули / плъгини ще бъдат Ваша собственост. Изключение са тези, които ние сме закупили предварително за нашата работа и ще имате възможност да се възползвате от тяхната функционалност безплатно. Ако някой от тях изисква заплащане в бъдещ период това ще бъде посочено. Има плъгини, които се заплащат на годишна база и Вие предварително ще бъдете уведомен за целта на тяхното използване, както и какви са цените в различните им планове.

Важно е да посочим, че закупуваните с наша помощ домейн и хостинг са Ваша собственост и нашият достъп до контрола им ще бъде само след Вашето изрично позволение.

Като последно, но не и по значение е това, че никаква част от обменяната между нас информация няма да бъде достояние на трети лица, което да накърни неприкосновеността на Вашите бизнес интереси.

гр. София,
ул. Софроний Врачански 36
0898 455 092
02 831 00 54
ask@webdesign-123.com
office@sofiaprint.com
Webdesign-123.com, 2020
closemap-markerbarscaret-downenvelopecopyrightvolume-control-phone