Уебдизайн и изработка на уебсайтове

10 важни причини да имате уебсайт

Изграждане на сайт

кажете на хората къде се намирате

Фактите показват, че броят на потребителите, които поне веднъж са пазарували онлайн надминава 85%. А тези, които пазаруват онлайн редовно надвишава 50%. Дори ако сте малък бизнес Вие не можете да пропуснете тази възможност. Практиката показва, че когато има нужда от някаква стока или услуга клиентът първо я търси в резултатите на търсещите машини (за България основно в Google). Затова е важно да изградите своята интернет концепция и да се включите в състезанието за тази огромна маса клиенти.

спечелете нови потребители

Никоя компания, независимо дали е голяма или малка не може да си позволи пропуснати възможности. В днешно време потребителите са насъвсем малко разстояние - от другата страна на монитора. Възмобността да ги спечелим за нашите продукти или услуги е на няколко клика разстояние. Затова един красив, привлекателен и функционален сайт може да увеличи броят на клиентите ни многократно ако се работи по правилна стратегия.

Сайтът ви работи денонощно

Независимо дали сте на работното си място или на почивка, дали е делничен ден или празник - сайтът Ви не спира да работи за Вас. Потенциалните клиенти могат по всяко време на денонощието да се запознаят с Вашият бизнес и стоката или услугата, която продавате, да Ви оставят съобщение за връзка или дори да извършат покупка.

Имате достъп до всяко кътче на света

Новите технологии позволяват бизнесът Ви да стане достъпен от всяка точка на земното кълбо. Това дава възможност дори да е малък и местен, да предлага услугите си на клиенти навсякъде, до където бизнес без уеб сайт не би могъл да достъпи при нормални условия. Това би било огромна стъпка към възможности, които не са били възможни до сега.

Izrabotka-na-websait
SEO-optimizacia

Умен контакт с клиентите

За разлика от повечето начини за реклама, уебсайтът Ви дава възможност за интелигентна двустранна комуникация с клиентите. Ако един рекламен флаер може да запознае Ваш бъдещ клиент с услугата, която предлагате, но да остави у него въпроси, то уебсайтът му дава възможност да се свърже с Вас и да уточни дали тази услуга е това, което му трябва. Това може да стане както с обикновена форма за контакт, така и с чат клиент, който да е вргаден във Вашия сайт.

Лесен и дълготраен достъп

Ако един рекламен флаер или една радио или телевизионна реклама могат да се появят пред полезрението на потребителите и след това да бъдат загубени, колкото и да са интересни, то един правилно направен уебсайт може да връща потенциалните клиенти отново и отново. Кратък и запомнящ се домейн може да накара потребителите да се сещат за Вас винаги, когато имат нужда от стока или услуга, която предлагате.

Uebdizain

Бизнес от всякъде

Уебсайтът позволява да правите бизнес независимо от това къде сте. Може да отговаряте на съобщенията на Вашите потребители, да управлявате покупки, да създавате кампании без да е необходимо да се ограничавате с работно място.

Пестите пари

За разлика от други форми на реклама инвестицията в уебсайт работи дългосрочно за Вас.  Възвръщаемостта на средствата, вложени в уебсайт може да е много по-голяма от средствата, вложени в еднократни кампании, независимо дали в социалните мрежи или други форми на реклама. Правилно работещ и поддържан уебсайт пести средства, които иначе бихте похарчили за кампании с неясен резултат.

Optimizacia-na-sait

лесен за поддръжка модел

Създавайки правилно настроен уебсайт и вграждайли в поведението му обмислена стратегия облекчават Вашите взаимодействия с потребителите и могат да олекотят значително работният процес. Това може да се отрази в повече свободно време за Вас или повече време за привличане на нови клиенти.

опознавате потребителите си

Вашият уебсайт служи не само за опознаване на Вас като търговец от Вашите потребители, но и за опознаване на Вашите потребители от Ваша страна. Можете да следите кой и при какви условия купува и според това да променяте бизнеса си така, че доволните клиенти и съответно продажбите се увеличават.

Изработка на сайт
[oxy-social-share-buttons ct_sign_sha256='ce1c5536e70cdce9ade00e6572c3826ac312d95c017588aed16022ac14acf705' ct_options='{"ct_id":106,"ct_parent":105,"selector":"-social-share-buttons-106-314","activeselector":false}'][/oxy-social-share-buttons]
гр. София,
ул. Софроний Врачански 36
0898 455 092
02 831 00 54
ask@webdesign-123.com
office@sofiaprint.com
Webdesign-123.com, 2020
closemap-markerbarscaret-downenvelopecopyrightvolume-control-phone